Tradicija modnog brenda Navigare, započeta davne 1961. godine u Italiji, nastavlja se lansiranjem Navigare Intimo! Ova linija sadrži sve što je potrebno muškarcu koji brine o svom stilu, i to u svakom trenutku – bilo da je okružen kolegama, prijateljima ili porodicom, ili odmara kod kuće. Muški donji veš, pidžame, majice i čarape čine Navigare Intimo vašom modnom prekretnicom, i na poslovnom i na privatnom planu.

Navigare donji veš kreiran je sa idejom da bude podjednako udoban i moderan, kao dokaz da ova dva kriterijuma ne moraju međusobno da se isključuju. Šta više, oni predstavljaju savršen spoj “dva u jedan“, koji muškarcu u pokretu omogućava da se oseća lagodno i stilizovano, čak i kada je na dugom sastanku.

Vodeći se ovakvim načinom razmišljanja, kreirani su i ostali proizvodi Navigare Intimo linije. Sa kratkim rukavima i na bretele, Navigare majice idealan su izbor za nošenje ispod džempera ili košulje, za spavanje, ili kao komad garderobe koji bez previše razmišljanja možete obući u jutarnjoj žurbi. Podjednako funkcionalne i moderne, ove klasične majice uklapaju se prema vama i vašem stilu života!

Iako nisu u prvom planu, čarape su ipak jedan od najvažnijih aksesoara svakog muškarca. Malo je dana u godini kada vam ovaj odevni predmet nije potreban, a upravo ta činjenica bila je povod da Navigare čarape budu napravljene od najboljih materijala i sa izuzetnim kvalitetom na umu. Jednobojne ili šarene, duboke ili plitke, one su vaš neizostavni saputnik – u udobnosti doma, ali i tokom radnog vremena.

Navigare Intimo pidžame osmišljene su tako da postanu vaš prvi i jedini izbor za oblačenje kada se nađete između “četiri zida“. Nezamislivo udobne, Navigare pidžame inspirisaće vas da češće uzimate par minuta za sebe. Nakon napornog dana, zaslužujete večernju rutinu koja će vas potpuno opustiti, kao i da obučete pidžamu koja postavlja granicu između posla i uživanja.

Jedno je sigurno – Navigare Intimo već danas postaje vaš online kutak u kome se osećate slobodno i potpuno svoji. I da, važno je šta nosite ispod!

Najprodavaniji proizvodi

Posetite našu prodavnicu.