1. Zamena veličine i zamena artikla za drugi

Ukoliko ste nakon prijema artikla utvrdili da Vam veličina ne odgovara, molimo Vas da nas kontaktirate putem email-a na adresu: outlet.indjija@promoda.co.rs ili sa stranice KONTAKT. Neophodno je da navedete broj porudžbine i šifru artikla i veličinu koja bi Vam odgovarala.

Isto tako, ukoliko ste nakon prijema artikla ustanovili da želite da ga zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate slanjem email-a na outlet.indjija@promoda.co.rs ili sa stranice KONTAKT.

Nakon toga, vrši se fizička provera u kom maloprodajnom objektu je dostupna željena veličina, odnosno željeni artikal nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu gde će Vam biti objašnjen čitav proces zamene veličine za odgovarajuću, odnosno zamena artikla za drugi. Zamena artikla se vrši u roku od par dana.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima internet prodaje, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati u nekom od maloprodajnih objekata Promode.

Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju.

2. Rok zamene

Rok za zamenu veličine artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

3. Troškovi isporuke

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme PORUČITE, na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.